Strandwal 83

Vlissingen
Verkocht
gallery-0
Bekijk foto's
Foto's
Brochure

Omschrijving

Deze moderne split-level woning met energielabel A heeft een verrassende en speelse indeling met een mooi, vrij uitzicht aan de voorzijde. Het bijzondere van dit huis is dat de kelder aangepast is en nu een mooie opbergruimte is, maar je zou het ook prima als hobbyruimte, wellnessruimte of mancave kunnen gebruiken! Met o.a. vloerverwarming, woonkeuken en zonnepanelen op het dak is het een huis met veel extra’s!

Indeling:

Begane grond:
Aan de voorzijde van het huis kun je twee auto’s voor de woning parkeren op eigen terrein. Maar je kunt ook een auto in de garage parkeren, hoewel de meeste mensen deze ruimte gebruiken voor de fietsen, motor of andere zaken. In de garage is ook de mogelijkheid om de wasmachine en wasdroger te plaatsen. Vanuit de hal die achter de voordeur te vinden is, kun je ook het toilet bereiken en is de meterkast te vinden.

Vanuit de garage is de kelder te bereiken. Een klein trappetje leidt naar deze multi-functionele ruimte die onder de keuken te vinden is.

1e verdieping:
Aan de achterzijde van het huis is op dit niveau de woonkeuken geplaatst. Een grote ruimte, een échte woonkeuken met een flinke keukenopstelling voorzien van uitgebreide inbouwapparatuur, waarvan de vaatwasser en oven zelfs recentelijk vernieuwd zijn. Vanuit de keuken loop je zó de tuin in! Er is veel glas dus én een mooi uitzicht op de tuin én lekker veel licht in de keuken!

2e verdieping:
Via wederom een klein trappetje is de zitkamer te bereiken. Deze is aan de voorzijde gelegen en biedt een prachtig vrij uitzicht over het tegenover gelegen stuk landbouwgrond. Door de hogere ligging heb je in de woonkamer ook lekker veel privacy.

Zowel de keuken als de woonkamer zijn voorzien van vloerverwarming.

3e verdieping:
Vanaf de overloop zijn twee mooie slaapkamers te bereiken en is ook een luik naar een zeer ruime en praktische berging voor de koffers en de kerstspullen.

4e verdieping:
Op het bovenste niveau van de woning zijn vanaf de overloop wederom twee ruime slaapkamers te bereiken. Ook hier is een ruime bergkast en uiteraard ook de badkamer. Deze badkamer met zeer hoog plafond is voorzien van een ligbad, douchecabine en wastafel. Het raamkoziijn biedt lekker veel licht en ook ventilatie voor de badkamer.

Achter het huis is een fijne tuin op het zuid/westen over twee niveau’s: een groot terras direct achter de woning en een lager gelegen gazon met borders. Ook is er een vrije achterom.
De situatie van de tuin is ideaal: hij kijkt precies tussen de achtergelegen bebouwing waardoor je ook aan de achterzijde een heerlijk vrij uitzicht hebt.

De woning is uitstekend geïsoleerd met een energielabel A en is voorzien van 18 zonnepanelen welke jaarlijks zo’n 4.000 Kwh opleveren waardoor je geen elektrakosten hebt bij een gemiddeld gezinsverbruik. De woning wordt verwarmd via de stadsverwarming van Lammerenburg. Je hebt dus geen onderhoudskosten voor een C.V.-ketel en bent hier al gasloos!

Kenmerken

Status
Verkocht
Soort object
Woonhuis
Type woning
Tussenwoning
Bouwjaar
2005
Woonoppervlakte
172 m2
Perceeloppervlakte
173 m2
Overige inpandige ruimte
0 m2
Externe bergruimte
0 m2
Inhoud
600 m3
Aantal kamers
8
Aantal badkamers
1
Energielabel
A
Isolatie
Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbelglas
Vraagprijs
€ 429.000,- k.k.
Aanvaarding
In overleg
Soort woning
Eengezinswoning
Bouwvorm
Bestaande bouw
Ligging
Aan rustige weg, In woonwijk, Vrij uitzicht
Aantal slaapkamers
4
Daktype
Lessenaardak
Warm water
Centrale voorziening
Verwarming
Stadsverwarming
Tuin
Achtertuin, Voortuin
Hoofdtuin
Achtertuin
Oppervlakte hoofdtuin
51 m2
Ligging hoofdtuin
Zuidwest
Kwaliteit tuin
Verzorgd
Parkeerfaciliteiten
Op eigen terrein
Permanente bewoning
Ja
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed
Huidig gebruik
Woonruimte
Huidge bestemming
Woonruimte
Voorzieningen
TV kabel, Glasvezel kabel, Zonnepanelen

Woonomgeving

Deze woning is gelegen in de wijk Lammerenburg. Meer weten over de woonomgeving van deze woning?
Naar wijkpagina
Bezichtiging
aanvragen?


    Kan ik
    dit huis betalen?

    ;
    Gratis waardebepaling