Veersesingel 190

Middelburg
Verkocht
gallery-0
Bekijk foto's
Foto's
Brochure

Omschrijving

Op een geweldige locatie gelegen halfvrijstaand woonhuis mét garage! Vanuit de woonkamer kijk je prachtig op het Bolwerk van Middelburg. Uniek aan de woning is ook de kleine, maar zeer prettige, voortuin. Hierdoor lopen passanten niet direct langs je glas en heb je net wat meer privacy. Niet dat het hier druk is, de woning ligt op een heerlijk rustige locatie!

Zo’n 25 jaar geleden is het huis zeer grondig verbouwd. Toen is bijvoorbeeld een betonnen begane grond vloer gestort, alle elektra vernieuwd, geïsoleerde voorzetwanden geplaatst, kozijnen vernieuwd en de hele woning van isolatie voorzien.

Over die isolatie: er is dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie én overal dubbel glas! Maar omdat niet alles ‘bewezen’ kon worden middels facturen of foto’s kon slechts een deel van de isolatie worden meegenomen bij het bepalen van het energielabel. Daarom is dit ‘slechts’ een E label. In werkelijkheid is de woning dus beter geïsoleerd!

Op de begane grond is een lekkere ruime en vooral lichte woonkamer met fraaie houten vloer en dubbele openslaande tuindeuren. De keuken is separaat van de woonkamer en dateert van de renovatie. Hoewel dus al wat jaartjes oud, nog volledig functioneel en prima te gebruiken.

Verder mag op de begane grond natuurlijk het toilet niet ontbreken en is er ook een aparte bijkeuken waar de wasmachine en wasdroger staan.

Op de verdieping zijn vervolgens drie slaapkamers. Twee kleinere kamers voor bijvoorbeeld kinderen aan de voorzijde en een grote slaapkamer over de volle breedte aan de tuinzijde. Deze laatste kamer heeft ook een vaste kastenwand en openslaande deuren naar een groot dakterras! Ook de badkamer is hier te vinden. Deze is uitgevoerd met een ligbad, separate douche, 2e toilet en een wastafel met meubel. Verder is er een kast waar de HR Combi ketel uit 2021 hangt.

De woning heeft een heerlijke tuin met veel privacy en een vrij uitzicht. De tuin ligt op het noordoosten, maar laat je niet van de wijs brengen: je hebt hier de hele dag zon! Er is ook een gezellig stukje terrasoverkapping waar je zelfs kunt zitten als een paar spetters regen vallen.

De tuin is deels ommuurd met een prachtige tuinmuur en heeft een gazon, aangevuld met borders. Lekker groen en toch niet te veel onderhoud!

En dan de verrassing: via een pad (eigen grond) is de achtergelegen garage te bereiken. Deze garage is in 2017 nieuw gebouwd! Hij is voorzien van een sectionaaldeur en elektra. De deur naar de tuin is in kunststof uitgevoerd en zelfs voorzien van dubbel glas. En voor de garage kun je ook nog eens parkeren! Altijd een plekje in de buurt dus, ideaal!

Kenmerken

Status
Verkocht
Soort object
Woonhuis
Type woning
Halfvrijstaande woning
Bouwjaar
1915
Woonoppervlakte
94 m2
Perceeloppervlakte
167 m2
Overige inpandige ruimte
0 m2
Externe bergruimte
29 m2
Inhoud
421 m3
Aantal kamers
4
Aantal badkamers
1
Energielabel
E
Isolatie
Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbelglas
Vraagprijs
€ 398.000,- k.k.
Aanvaarding
In overleg
Soort woning
Eengezinswoning
Bouwvorm
Bestaande bouw
Ligging
Aan water, Aan rustige weg, In centrum
Aantal slaapkamers
3
Daktype
Mansardedak
Warm water
CV ketel
Verwarming
CV ketel
Type ketel
HR Combi
Tuin
Achtertuin, Voortuin
Hoofdtuin
Achtertuin
Oppervlakte hoofdtuin
90 m2
Ligging hoofdtuin
Noordoost
Kwaliteit tuin
Fraai aangelegd
Schuur / Berging
Aangebouwd steen
Schuur / Berging voorzieningen
Voorzien van elektra
Parkeerfaciliteiten
Parkeervergunningen
Permanente bewoning
Ja
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed
Huidig gebruik
Woonruimte
Huidge bestemming
Woonruimte

Woonomgeving

Deze woning is gelegen in de wijk Nieuw Middelburg. Meer weten over de woonomgeving van deze woning?
Naar wijkpagina
Bezichtiging
aanvragen?


    Kan ik
    dit huis betalen?

    ;
    Gratis waardebepaling