Het Dok in Vlissingen

Wonen aan het water in het hart van de stad!

Midden in het hart van Vlissingen, op de historische locatie waar jarenlang gewerkt is aan de grootste zeeschepen staan nu riante appartementen. Deze nagelnieuwe woningen kenmerken zich door een bovengemiddelde grootte van zowel de woning als de balkons of tuinen.

De stap van een woning naar een appartement is behoorlijk groot. U wilt kiezen voor gemak, maar bent zeker nog niet toe aan inleveren van veel ruimte. En u wilt met vrienden en familie buiten kunnen zitten. U bent daarom hier aan het juiste adres!

Binnen de diverse gebouwen zijn nog verschillende appartementen beschikbaar. Of u nu kiest voor een comfortabel appartement op de begane grond, een riante woning met uitzicht over Het Dok of een exclusief penthouse, er is voor ieder wat wils!

Zonder zorgen en stress naar de droomwoning!

Kopen in dit schitterende gebouw kunt u geheel zonder zorgen of risico, ook als u nog een koopwoning bezit die nog niet verkocht is! U kiest de zekerheid die u wilt.

Er is keuze uit:

Wat u wenst, verzorgen wij. Zelfs als u hulp wenst bij de verhuizing kunt u op ons rekenen. Wij ontzorgen u graag! Maak gerust een afspraak voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden.

Een greep uit het huidige aanbod:

Meer info?

Uitgebreide informatie over dit project kunt u nalezen via de onderstaande brochure (klik om te downloaden):

AVV Beheer

Het Dok is een project van AVV Beheer. Uitgebreide informatie is ook te verkrijgen via www.hetdokvlissingen.nl